Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam volio ove nasljedne monarhije, tata ti bio kralj i sad ti po automatizmu moraš biti princ..... Veliki respekt za RIP Đorđe Balašević
Ali njega niko nije ustoličio u Princa niti ga finansira neki budžet već sam izlazi na tržište pa ako ga publika svojom konzumacijom njegove umjetnosti podigne visoko onda će biti Princ ma šta to značilo u protivnom rizikuje da padne i u blato ali ne treba nikome zamjeriti na borbi problem su ovih na hiljade tatinih sinova i kćeri uhljebljeni na budžete koji cijelo društvo guraju u blato!
"Jedva sam čekao da toriOma, da je više niko ne gleda, al' ne da se ticaVeš". Đ.B.