Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan jedini, veliki Đ.B. 💔
I moji inicijali 😂😂
Danas se zvizduce preko instagrama, pa se poslije dozivljavaju razocarenja
Ona je davno izasla iz cvaj klase.sad u trecoj klasi mora ona placat za mladog zagondjiju.a balasevic nek mirno spava bar se kurave rjesio
Ko je ona da se o njoj pise?
Muza najvećeg umjetnika ovih prostora. Ikad. Dovoljno ?
Ja sam bio u domu Patris Lumumba u Beogradu,soba 12,nekad je tu spavalo i po desetoro ,koga god sretnem zovem na hranu i spavanje😂
Ovo je bilo bitno da znamo
Instagram je moc.. On privlaci. On ubija. Pojedu i po 5 kg hrane dnevno, ali dzaba, i dalje mršaju. Sekiracija oko lajkova raste. I raste.
malo patetike
Ova hobi jebačica mu je i uništila život
To ste trebale za njegovog zivota. Sad je kasno i uzaludno. Ali Instagram je moc... On vuce k sebi i najotpornije. Kad te jednom uvuce... gotovi ste. A uz to i jadni i mizerni.