Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mentalno oboljela osoba.
ajde, bar će suze ovaj put bit' stvarne. na suđenju se sva bila pretvorila u tužan smajli, i opet ništa nije pomoglo :(
* :c
Amber treba ljecenje ili naci sebi autoritativnog tipa koji ce uvijek biti blizu nje i za nju. Dzoni je vise jebivjetar, izadje vani i nema ga danima u drogiranju, alkoholu, klubovima, koncertima i to. Njegova stvar bas sve sto radi, nikog ne zamara, zabavlja se, nije kriminalac, ne krsi zakone. A to sto uzima drogu, pa eno ti Vjetnam, Kanada, Meksiko legalizirali kanabis isto kao sto su nekad spaljivali plavokose na lomaci, danas ih obozavaju.
Zastrašujuća F dijagnoza
Zena glupa a od danas i siromašna
Nista...oreostaje joj samo da se javi onom perverznom arapu sto joj se ponudio da plati sve sto treba za zadovoljstvo...
Kad sve krene strmu, pa ne mozes drugom zlo radit a sebi se nadat dobru.
Eto draga Amber dođi kod mene na selo. Ima obradive zemlje, mehanizacije, ljudi je sve manje, ja ću raditi za oboje malo gym, malo sa tobom ispod jorgana. Uglavnom bit ćeš prva žena sela, I dobit ćeš oblikovanje.
Ništa se ne sekiraj Amber sredit ćemo to nekako
kakav skem