Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narkomani, čuvajte se droge....
Drogo, čuvaj se narkomana...
Bog ju je za mene stvorio, i ja ću je učiniti ženom i majkom, i oploditi je kako Bog zapovijeda, AMIN AMEN
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što sutite o kamenolomu? Nije moguće da je lijepa Isidora bitnija od te teme.
Lijepa ?
gooUser1726822920 tebi bitnije što ja Isidoru smatram lijepom od šutnje u vezi ilegalnog kamenoloma koji je je ubio naše sugrađane? Ozbiljno?
Neću da komentarišem nečiji život! Čuj Blic naćulio uši! Nije vas stid!
Blago Sergeju, nagustao se I deportovao
što se lik bruka.
Šta je ovo reklamira se velika ljubav i prodje par mjeseci i pukne kao tikva i to još ako prodje bez žrtava u ljudstvu i materijalu kaže razveli se prijateljski!
Sergej-Sifra neka sa " F " al neznam koja
Kao muškarac, razočaran sam ponašanjem ženskog roda u zadnje vrijeme. Nasilje zaista mora prestati. Podrška braći i čuvajte se.
Mužo cid ???
Divna je!
Ima on onog ćuku , ne trba mu skvo..
JE LI OVO SAD VUCICI VRACAJU PLENKOVICIMA?
Jarane, glavni problem je sto si sa curom koja je puno mladja od tebe. Piletina, kontas da ne ulazim u detalje. Mozemo u cetiri oka, ako hoces.
pa neki dan bila svadba
Šta nas podsjeća te nije bilo davno...nego koliko ce je to koštat
Balkanski Depp v Heard
PROBUŠENI DOLAR
Ovaj Sergej je žešći pacijent.
Jedini pametan potez u zadnjih 10 god. Šta da je on bacao predmete na nju a ona zvala policiju. Bilo bi femicid, svi bi se nadigli da ga pokopaju. Ravnopravnost.