Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Enis mi bio komsija, sa Sabinom išao u razred. Nikad ljudi nisu imali negativne epitete koje im sada dijelite. Oni su raja i dobri ljudi. Pozdrav od Tešnjaka
Silno pisanje Enisa Bešlagića protiv SDA, inače nekadašnjeg starog pulena te stranke i Šemsudina Mehmedovića iz Tešnja napokon je urodilo plodom. Šemso iz Naše male klinike dobio je poklon od SDP-a u vidu zaposlenja svoje supruge u Agenciji za lijekove BiH na mjesto zamjenika direktora - FB: raja sa biroa Official
Lik je isti kameleon prilagodzava se svakoj sredini.Karkter nula,kaze dzeko mu jaran Pa Sto ti to nije neka sirotinja jaran gnjido.
Jel ono njem tajo voli da dira malu djecu?
........a sad znam, ovo je onaj glupi Šemso. Vidim nesto mi poznat lik.
totalno nevažan i bespotreban članak, koga briga za Beslagica
Enise nisi više najpoželjniji Hrvat, Dino te je protekao fukaro!!
Za predsjednika Hrvatske tek jos jedan Muhamed , a i za vecinu Hrvata. Ko sto rece za Adisa Ahmetovica ZMilanovic.
Zao mi porodice, prevario zenu vise puna nego sto se vode napio samo drustvene mreze sluze da se ljudima mazu oci
Napisao bi da je Enis original Šemso iz NMK, ljigav i bezličan, al će odmah prosječan bošljo zajaukati da je takvo mišljenje zavist i ljubomora, tako da neću napisati.
Nek je napisano,,pa šta bude
Enise nisi više najpoželjniji Hrvat, Dino te je protekao 😄
Bez mrlje , 👍
Rvacko cvijeće.
Rijetko ljigav lik
Evo muje