Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koliko moras mrziti drugu vjeru da krenes protiv svoga dijeteta.🤮
Voli on izgleda dvije, lizu se sa Židovima, on ce pricati kome je koja obecana zemlja a zivi u drzavi nastaloj na kostima straih autohtonih naroda Amerike kako ih oni popularno nazivaju “Indijanci”. Amerikanci su najveci sljam ove planete i to se zna zajedno su u igri sa Zidovima al izgubiti ce aBd.
Stari cionist skinuo masku
Ne moze Sveta zemlja na mezarima djece biti
"Covjek ti je Senada teski hajvan"
obecan vam je Dzehennem
Treba njeg malo poslati u Izrael pa da vidi ko to mrzi sve druge i drugacije. Koliko me sjecanje sluzi, ona je s ovim kolcem raskrstila davno.
on je prodao dušu zidovskom holivudu.
koliko znam, nikad nisi ni bio neki otac.
Yebo mu pas mater cionisticku
Jarac jedan bradati kakva laž gori su od hitlera sta rade palestincima...
Sjebana familija totalno..
Ma nema više šta pričati,,ovo sa zapada su baš željni muslimanske krvi 8 više immje svejedno jel' mlado ili stario,,jel' vojnik ili civil
Olosu, cim te se Kcerka odrekla,dovoljno sve govori o tebi kao personi!
Uhljeb
To ti je tako,kad nemas svoju Glavu
To ti je tako,kad nemas svoju Glavu
Da je mlad pa da se kaze doci ce pameti al ovako star a fukara od covjeka