Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz tim dillona i jim jefferiesa jedan od najjacih stand up komicara ikad. Obozavam ga gledat u countdownu sa joe wilkinsonom. Jimmy je tito sto se tice uvreda. Tim dillon je najjaci za socijalnu kritiku.
Napustis dijete kao zadnji kreten, i onda ocekujes da te to isto dijete hvali? A druga stvar covjek je komicar i to jedan od boljih, posao mu je da smislja i govori sale na svaciji pa tako i na svoj racun. Ali u zadnjih par godina svjedoci smo da se niko se ne smije saliti nikako, uvijek se neko nadje uvrijedjen, a svi ko fol podrzavaju slobodu govora.