Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terorista nije vjernik.
I sad reci da je i bedem
Ma ja to je bedem u vas pa nije vjernik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dokaz da je ISIL sredstvo CIA-a da siri mrznju prema i medju muslimanima. ISIL je teroristicka organizacija koja veze nema sa islamom!
Kako samo jedan poremećeni um može nanijeti ogromnu štetu društvu, pa i cijelom svijetu.
Ne interesuju me urli kače, nari kače i slične. A ni reto tisti.
Izgleda Norveska je na redu jer se zamjerila Izraelu pa su najavili posljedice.
Znali se šta novo o dvadesetogodišnjaku što je pokušao atentat na Trumpa, ili je i to neki ludi klinac koji se probudio na lijevu nogu. we. Kako nešto od ovolike važnosti može tek tako da se zataška, kao da se nije ni dogodilo.
Ima ih vaki na balkanu koliko god treba
Dešava se šta semože
Treba 'nekome' da se muslimani prikazu o ovako lošem svjetlu...treba gledati i trenutak kad ovakve vijesti izađu u žižu javnosti
Jedva cekam defter hefte :)
Htio ubiti mnoge mace+ i no=? pa koliko to ruku on ima 10 pari? u ovo samo budala moze povjerovati
Sad ce neupuceni odmah kriviti islam kao da je islam odgovoran za ovo i da ovo religija podučava
Opet 'religija mira' ....
ISIL nekako uvijek iskoci iz argete kad zatreba zapadu ili Izraelu.
Kako dobar plan.
Interesantno da se ovo desava u Evropi kad ona vrsi pritisak na Izrael.
Allahu dragi nedaj tim ljudima da mene i ostale normalne muslimane predstavljaju. Koliko da se ogradujemo od tih i kako da ljudi vide Islam kao nesto pozitivno lpored ovog
Izađi, okupi te "normalne muslimane" u velikim brojevima (ako je već moguće), i protestiraj protiv takvih koji "ne predstavljaju" tu religiju... Znaš, ogradi(te) se javno.