Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živi dokaz, šta je sve naopako sa ovim svijetom. Raja crkaje, radi danonoćno, jedva preživljava i ta ista sirotinja puni džepove nekim tzv zvjezdicama. Slično je i sa nogošutom.
Starost zemlje se mjeri milijardama godina. Vjerovatnost postojanja života, na istoj, je na 14 decimali. Eh, još ovakve gluposti i milijarde dolara, stvarno smo za reset. Užas i strava ljudske inteligencije. Fuj
gdje ti vidis sirotinju?!? u Bosni nema sirotinje. nikad niko nije umro od gladi, svi imaju telefone i niko ne hoda izderan.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
dok je ovaca biće i vune, jednostavno
Ma kakav bipolarni poremecaj, zenska ima lupus. To je autoimuna bolest. Prvo istrazite pa pisite clanak!
Bolesni ljudi postaju bogati..
Šta reći,kakvu posluku porati,kome.....
Propjevaj jedno dva, tri albumcica :) stvori "Idol worshipers" pa onda i kad bi njesra od sminke pravili ima da prolazi sve :) jej je maca popujajna. Evo i ova nasa kako se zove Sejla : moze i ona sad makeup da prodaje :) da se djevojke mrljaju + novcanik deblja :)
Ja mislio karanjem.
ruši nerealne standarde ljepote i prodaje šminku?
Jes' popunila haljinu, mashallah :)
Prosječna mečka.
Jadan ti djavo, a svi smo birvaktile plakali sa njom kada je ostavio onaj Dzastin Biber, goljo sa "samo" 300 miliona dolara...
Nazalost je uticaj njenog psihickog zdravlja na njen zivot veci od milijarde.
Sve se premisljam sta li je bolje, bit bolestan i bogat ili bolestan a nemat para za lijecenje
Dok je ovaca...
napaćeni tinejdzeri su to omugućili