Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ce se razvesti koji vole dunjaluk, uzitak, luksuz, strast. Vrlo brzo se partner zasiti i onda ide razvod. Para ima tu moc, a posebno ako je haram, da zlo proizvodi. Samo halal para i para koja se trosi u Ime Allaha je dobra.
Sve to sta si naprico je izmislila sirotinja da lakse zivot odrobija.
Ajd ne dipr.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Morao sam da sjednem od soka kad sam procitao clanak
Ja konto' opet se Rimac oženio, kad ono bajata vijest. Ccc!
Ne moze brak opstati na interesu, ako nema ljubavi puci ce to kad tad, a danas ljudi sve gledaju kod partnera osim da li ga stvarno vole
Uh, jako dobar i precizan komentar.
Dzaba novci i slava kad seljakluk nikad nije izasao..
Da su magarca okrenuli na razanj to bih bilo pravo dobro. Litar magareceg mljeka 10 eura.
Najžalivije mi vola
na sto su klixovi clanci pali, prepis sta je bilo na svadbi
A koga boli k kako je izgledala necija svadba prije 1g. Klix je li to nedostatak ideja? I da, danas pisete o njegovom ocu. Koga iskreno i za njega boli k?
Prije 3 godine;)
Ja sam šokiran ovom viješću
Sad pjeva Plava trava zaborava..
ja bi u ovu swršaw'o dok ne umem od meraka
njojzi SVE iz očiju viri, ja bi je oženio, ali da je vi komentatori sa klixa održavate dok se ja sa vama svađam
Kakav Mate i njegovi hyperauti kad je Kata vidila Juru kako pisha ode Kata ko luda :))
u pogledu joj je sve, ali haman Mate nema cm
To bacanje jabike je turski obicaj
Bacanje jabuke preko kuće je tradicionalni običaj koji potiče iz Srbije. Prema ovom običaju, mlada baca jabuku preko krova svoje kuće na dan venčanja. Veruje se da ovaj čin simbolizuje sreću i plodnost, kao i vezu između porodice mlade i njenog budućeg doma. Ovaj običaj se praktikuje uglavnom u ruralnim krajevima i često je deo šireg niza rituala i običaja koji prate svadbe u srpskoj tradiciji.
Kakva svadba takav im i brak