Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pike i Šaćira više nisu zajedno.. - Pike ne krije novu djevojku - Šaćira na moru uživa kao nikad prije Večeras mogu mirno spavati. Hvala klix
mjenjamo mu ime u Pičque
A sta se ima kriti majke ti
Jos ima djecu, nista ga nije stid nek propadne
Milioni ljudi se rastaju, imaju djecu, i isto rade. S tim sto se drugi sami objavljuju, a on je izasao sa djevojkom i neko ga snimio, pa okacio na internet. Ne vidim sta je ovdje toliko lose, niti je koga ubio niti kome zlo nanio. Ako se vole, nek uzivaju.
I?..pa svaki drugi muzjak ako stoju u dzepu ima viska prevari u sekundi a ne ko pike milione..pare su cudo,pa jedino "vjeran" onaj sto nema pare iliti priliku,ma dajte molim vas;)
Ostaviš Shakira zbog ove pa ovaj je obolio jbt
jado
oj Boze, slika iz 2018 sa Shakirom, klixeee bwateeeee
Uzet ce mu sve i na kraju ce moliti Shakiru za oprost, to je cijena kad imaš puno para i ovi glupi nogometasi na kraju izgube sve!!
Ovo mi je od krucijalne vaznosti u zivotu ..
svi bi da deru mlade pizze
Povratiti cu
ja budale, onaku trebu ostavit...
Lici na Shakiru..samo mladja i tanja....
gad odvratni fuj fuj
Sve kurvaluk do kurvaluka.