Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zlobnici! Ne dirajte vi nasu Ivanu
Laura bolja, ljepsa i zgodnija od Knolice jedno 20x. Ima Laura nesto sto je rijetkost za Njemice - eleganciju sa ukusnim stilom oblacenja i sa vrlo malo sminke, vitka, duge noge za plesanje, izuzetno lijepa koza lica, zagonetan pogled. Jednostavno receno, foto-model par excellence. A pritom jos inteligentna. Gdje ces bolje kombinacije?
Sta bi sa Kolindom???
Na kraju nikad nije kasno postati Hercegovka
Kad "dame" postano autoriteti
Pamet je relativna stvar, ali Capljinka tj. Knoll-ivica komunicira sa okolinom svojim oblacenjem za razliku od velike vecine ljudi, a izgleda da joj je karijera na izmaku, jer pocinje vrijedjati.
Super vrijeme za novinare. Odes na Instagram ili Twitter, nadjes objavu, procitas komentare i voilaaa....evo vijest.
Nastavak na klikxu, Razuzdane i potroene 2
Ko misli da Ivana nije inteligenta sam je poglup.
Tako je Ivana nek si nas poducila