Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja znam ovo je zato sto je odbila da radi vise sa Jalom i Bubom odnosno nekim njihovim menadzerom koji se ocito bavim ovakvim stvarima
smrk
Smrk iz Sarajeva je od Senide trazio pola miliona km da je cuva ona je to odbila i pobjegla je u Sloveniju. Evo kako joj se to vraca.
Valjda ima ugovor a ako nema moze kako hoce (; a ovaj cin je retadiran na max
SENIDAH - MIŠIĆI (COVER OFFICIAL)
Kaže se Diseldorf, a ne Dizeldorf. Pozdrav za nepismenog "novinara".
Pusti djevojku nek radi kratki majmune,napravio si pare nemoj da ti sreca ledja okrene!!!!
NAJBOLJA, NAJLJEPŠA, NAJJAČA - crknite od ljubomore stoko primitivna patrijarhalna
Nikakva pjevacica, nikakve pjesme a i izgleda kao musko. Nista personalno senidaH, samo ti tepamo jer znamo da citas komentare.
Ne znam gdje si ti viđao takve muškarce ??? stvarno si imbecilan.
Šmrk joj tjera suze na oči :)
Ne treba bacat suzavce ona kad pocne pjevat, publika sama izadje hahaha
Nema Slovenija neku veliku muzicku scenu pa mogu Jala i Buba da rade ovakve stvari ovoj djevojci. Pitam se sta bi bilo da nagaze nekog u Srbiji iz Granda ili slicno, vjerujem da bi naprijeko u roku odmah zavrsili svoje karijere.
Samir Fazlinović bacio suzavac, a sve je naruco Stjepan iz San Rema, eto rijeso sam vam slucaj
Eto i u jednoj Njemackoj se to moze desiti...da vidimo hoce li svabe pronaci krivca...kad ovdje bude nesto, idu komentari kako se to samo ovdje kod nas desava i prolazi nekaznjeno...
Pozdravio te smrk novokomponovani menadzer
Suzavac na turbofolk svirkama. Zanimljivo.
Meni je samo zao naroda koji je platio kartu, dosao da se opusti nebitno ko sta voli i slusa, i na kraju se naguto suzavca. Isto tako mi je zao ovih maloumnih homo habilisa koji opravdavaju ovakav cin, vjerujem da biste i vi voljeli da ste se rodili sa vise od 4 mozdane celije.
Vjerovatno se okurazila pa otanjila sa placanjem reketa glavusama kojima treba. Javna je tajna da svaki pjevac i pjevaljka koja dobije mrvicu medijskog prostora preko drine placa pomasno reketasima bliskim sa drzavnobezbjednosnim i kriminalnim strukturama tal :)