Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje sada ovo na redu? Poslije ovo njih dvoje. Pa ovo da su obadvoje. Da su oni bili umrli. I to u ovoj 53toj godini života. I ko bih rekao. Da je ovo prošlo 5 godina. Od kako je ovaj glumac Luke Peri. Da je on bio ovo umro.
Jel koga izljecila ova kemoterapija?
Jest mene od hodkin limfoma. Hemoterapija i radijacija.
Svi ćemo mi pre ili kasnije gde su Shannen i Republika BIH otišli.
Podrzavala je Izrael do posljednjeg daha ...za ove koji placu za njom
Amerikanka je. USA su na strani BiH. Meni dovoljno.
Da nema USA ne bi bilo ni BiH. Samo kažem.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledam ovu sliku i ono ne vjerujem. Meni ce ostati u sjecanju kao lijepa Brenda Walsh koja se ponekad pretvori u Laverne u Peach Pit-u i napravi lom. Dusa draga bas mi je zao. RIP. https://www.youtube.com/watch?v=ku5Pu5ufh1E
Gledali smo je kao klinci u carobnicama, uljepsala nam je neke dane. RIP.
Protokoli...
Rahmet joj dusi
Otišla si na bolje mjesto.
Kakve su to gluposti.