Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest Sarajevox propao. Vijest je postalal kako je lik namignuo i neka tamo komentarisala da je zatrudnila.
Klix prenosi komentare djecurlije. Komentari osoba ispod 25 nisu uopste relevantni i za sta. Balavo, nezrelo, umislilo da zna nesto o zivotu
Generalno ove evrovizije su takav trash na nivou Djeca pjevaju hitove ili Mali šlager. Sve je u tom stilu, nekakve dječije pubertetske scenografije promovišu sotonističke igre. Nidje veze... zabava za poplašene i izgubljene tinejdzeri koji u tim godinama svakako ne znaju gdje gone, ni sta hoce od zivota.
otišao svijet u 3 pm
DEBILVIZIJA.
hahahha cuj ostala trudna ,znaci pametnom dosta u kakvom svjetu zivimo katastrofa ......pljuc pljuc
Momak je dobar kao osoba. Želim mu pobjedu!
Novonormalno.
Joj vidi naslova i nadnaslova. Pa kako vas nije stid? Joj ofiraže.
rimtu ti tuki,,ovde bi mate bulic pomeo
Čović i Dodik nisu dali da se pare troše na ovo.Sve što je sa predznakom BiH ne treba da ide u svijet.zato bih ne učestvuje.Sad se hrvati izruguju.fino.
Smatram da Dino Merlin sa pjesmom Love In Rewind imao najbolju i najkvalitetniju sansu za pobijedit. Samo sto odavno normalne stvari nisu u modi.
koju je PREDSTAVLJALA baby thug. zensko je.
cijeli nastup je pomalo licio na ramsteina koreografija i zvuk cak i po malo odjeca koja baca na nacisticke odore i na kraju uzdigunte obje ruke u vazduh u obliku slova U mislim da dovoljno govori..NDH
Ona zatrudnila ja povratio....šta ćeš ukusi su različiti..
Xuj ostala trudna subahnAllah
pa otišli u Švedsku pa se gonjaju po hotelima.mora zatrudnit.
I nauči ih kako se ašikuje🤣
lol
jao kakvi ste vi pacenici da vam je ovo vijest, pa novinar je jos u osnovoj skoli...