Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix admni se pucaju spidom
A sto uvijek jedna od lezba koje su par mora da glumi musko, znaci ipak ima ta neka potreba za muskom u toj vezi, fenomen
To meni nije jasno kod tih lezbo veza,jedna je prelijepa a druga sva muškobanjasta. Pa kad je tako,zašto jednostavno ne budeš sa muškarcem. Ako ti se već svidjaju žene logično je da te privuče neka ljepotica a ne neka koja je isto muško samo lažna verzija.
Nekome je svrha života sto više lajkova... žalosno vala...
pa zar Dzejla nije mogla prikupitu barem 20.000 lajkica
A Marija ko nije pokusala da te zbari...nema nista gore od ovih lezba sto se satro prave da su frajeri...uzalud vam trud sviraci.
vidi one koke Traži mindže
dobi sina a kurxxx nije mrdnula
zar su morali ubaciti to da podjsetimo ranije su ih optuzivali da su bili u ljubavnoj vezi ahahah koji odron i vijesti
Ne gotivim nešto Džejlu, ali otkud novinarima ideja da su ona i Marija u vezi ili da su bile u vezi? Ima li gdje neki snimak njih dvije ili samo tako lupate? I baš je bitno koliko je Džejlin komentar skupio lajkova, baš je ovo novinarstvo spalo na niske grane.
Zato sto Dzejla nema momka
Malo cudno, zar ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cestitam joj evo i ja, ali dok prodje red Dodika, red Covica jbg na sve zakasnim. Od sabaha ova dva krimosa po portalima.
Zamjenila 50 ajfona za djeta necijeg ahaha ja legende