Mnogobrojne čestitke
447

Poznati čestitali Dan nezavisnosti BiH: Sretan ti tvoj dan, sjajna zemljo loših političara

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Danas Bosna i Hercegovina proslavlja Dan nezavisnosti, a brojne poznate osobe uputile su čestitku svojoj zemlji putem društvenih mreža.

Hana Hadžiavdagić objavila je fotografiju bh. zastave te u pozadini stavila himnu.

"Nadam se da će jednog dana himna imati riječi kakve BiH zaslužuje", poručila je uz objavu.

Pjevačica Džejla Ramović čestitala je Dan nezavisnosti uz video bh. reditelja Harisa Dubice koji prikazuje ljepote naše zemlje. Džejla je dodala i tri srca u bojama naše zastave.

"Volim prve. Volim početke. Volim nezavisnost. A danas je Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine. E pa srećan ti tvoj dan sjajna zemljo loših političara. A srećan prkos i svim ostalim zemljama koje su bile napadane ili ih napadaju druge. Ostanite prkosne i odbranite svoje", poručila je influencerica Erna Saljević, poznatija kao Diva is back.

"Sretan Dan nezavisnosti domovino moja", napisala je Amra Džeko uz prikladan video koji počinje prikazivanjem bh. reprezentacije, a u kadru se pojavljuje i njen suprug, nogometaš Edin Džeko.

"Sretan Dan nezavisnosti draga moja Bosno i Hercegovino. Sa kolikim sam te ponosom samo predstavljao svaki put! Svim srcem i dušom u uvijek ću samo najljepše o tebi svim pričati", napisao je Deen uz video svog nastupa na Eurosongu 2016. godine.

"Sretan Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine", kratko je poručio Dino Merlin na svom Instagram profilu.