Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma gdje god bio čovjek ima jednu domovinu! Živjela nam naša predivna Bosna i Hercegovina!
Je li nam Deenov crnac čestitao?
Hahah Fuad ga mapri izgleda samo tako haha.. mlada nasa
Pa te politicare su ljudi izabrali. Mi smo sami krivi za to, politicari su samo odraz nasih odluka i stavova, nista vise. Hocemo promjene, a necemo da se mijenjamo.
Znači ne mogu da vjerujem da ste od svih eminentnih ljudi, zaslužnih, istaknutih, hrabrih, mudrih i pametnih vi uzeli Hanu, Džejlu i Deena za važne ličnosti koje imaju šta poručiti?! Mislim šta je vama, jeste li normalni ikako šta nas j...te u mozak svaki dan sa ovim poslusvijetom?
E jeste ih i nasli, nemojte nas vise bombardirati ovim fufama.
A deen sta kaze crnac 😃
🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤❤❤👌
Hvala im, a ko je Hana?
Sretan vam dan Nezavisnosti komšije drage al da vam Džejla Ramović čestita i ovi kozojebi onda je i bolje je neslavit
⚜︎♥️🇧🇦
Gdje su koncerti!? Gratis?
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Klix je sad skupio sve ove kvazi influensere u jedan clanak, majko moja uzmite drugi pasos i ne sramotite nas vise u svijetu. Niste dostojni da bilo sta komentarisete o ovoj drzavi.
ovi folkeri ne smiju da izgube srbijansko tržište
🇧🇦 🇧🇦 🇧🇦, Živjela BiH svih nas. A vi kao prominentni sram vas bilo gdje ste bili do sada.