Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislite oteti jos zemlje Palestini??!!!!!
Da budem iskren, žao mi je palestinskog naroda. Ali ne bi me čudilo da poslje one jučerašnje gluposti koju je Hamas izveo epilog bude upravo taj da Izrael za kaznu anektira još teritorije. I da, vjerovatno će to i uraditi. Kad je Rusija mogla iz čista mira napasti Ukrajinu i anektirati teritorij, što ne bi i Izrael to uradio iz odmazde. Za razliku od Rusije koja je agresor, ovdje je Izrael juče napadnut iz čista mira.
Mrš ! Izraelska djeca idu i školu, u obdanište, imaju igrališta sa svim rekvizitima, imaju zdravstvenu zaštitu, igraju nintendo, idu u šoping, idu na vikend ... a Palestinska djeca ??
Ja se slazem da ih Izrael tetosi, ali 1948 je bio sporaxum o teritorijama koju palestinci nisu prihvatili, puno vise nego sada imaju. 6 godina poslije su palestinci napali izrael u nadi da uzmu zemlju i izgubili taj rat. 70 godina su onda zivjeli u zelji za ratom umjesto da investiraju u djecu i infrastrukturu. Nisu uspjeli napredovati i ovi ih sada deru kako hoce… i nemojte mi braca, milosevic im bio svecani gost u ratu, tako da…
Tako da su i jedna i druga strana kriva za sve sto im se dogadja!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ja se nadam da cete izgubiti
Bitku ili vise njih cete dobi ali na kraju cete biti.porazeni i vi to vrlo dobro znate.
Ti si terorist, mtr ti bezobraznu.
I nas k boli
Previše je to kompleksan prostor da bi tu neko mogao da bude pobjednik. Svi će na neki način biti gubitnici.
Neće niko mirni spavati ...ni izraelci ni palestinci ..Pozivati na osvetu umjesto da se riješi dugogodišnju sukob mirnim putem.Nije uredu MLADA DAMO NI BAGEROM RUŠITI TUĐI DOM I OTIMATI TUĐU ZEMLJU....OTETO PROKLETO...NEMA MIRA NI ZA JEDNE NI ZA DRUGE...SJEDITE ZA JEDAN STO I RAZGOVARAJTE!!!
Prošlo je 70 godina, dovoljno vremena da pobijedite pa što ne pobijediste? Oteto - prokleto.
Ovo je samo 0,1% onoga što tvoja država svaki dan radi Palestincima.
Oce selebritije sto kace po ig support Izrael ne bi zaposlio da čuvaju kamen na livadi. Isti debili kad je bio požar u Amazonu kacili storije je znaju gdje je amazon
Kevaru.. Vam cionißtiçki ebemo dosta je svetu vaseg zla....🇯🇴🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸🇵🇸
Jebemm ti po majke u pickuu retardiranuu predstavnice
Mojne tisra gatibo U BiH bio rat napadali nas i sa istoka i zapada išli na Euroviziju pa ni blizu pobjede (možda što je u BiH naj brojnije stanovništvo Muslimansko)
kako na EURO songu tako i u ratu
who fucks her family