Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A crnjaka, bas mi zao lika. Legenda, kad se samo sjetim one scene sa helikopterom kako je odglumio za 10 Oskara. Glumcina bio. Pocivaj u miru legendo i hvala ti za sve.
Hajd nek nije dozivio da glumi kakvog zlocinca ili genocidasa.
Trebao mu je Dodik dati helikopter pa da odglumi srpskog zlocinca i onda helikopterom bjezi u Srbiju i krije se, krije ah kad nadzu ga i pravac Hag.
RIP Ray. Sjajan glumac. Zapamtio sam njegov film iz 1997 Turbulencija sa Lauren Holly. Ona stjuardesa, on je terorisao u avionu. Češće je glumio negativce jer mu je baš odgovaralo.
cekam kad će neki političar naš da rikne al ništa. idu glumci, muzičari, umjetnic dobra raja, a smeća ostaju i dalje da truju narod!
Opet iznenada...
Umro filovan botoxom i silikonom C6hs9H
najace se frajko smije na holivud sceni :D
Hajde počivaj u miru. Tvoji filmovi će te nadživjeti!
Poznat mi ovaj glumac
Opasan glumac, opasne uloge, pogotovo Goodfellas, legendardni film. Upamtit ce ga i starija i mladja raja. A velika vecina rodjenih devedesetih su odrasli uz njegov glas glumeci Tommy Vercetti-a.
suplementi su cudo..rip legendo
Eih dobar glumac. RIP
RIP legendo...
Podcjenjen a predobar macGlu. RIP
Dobar glumac bio , iskreno mi žao i baš me iznenadilo.RiP
Zao mi je. The Good Fellas je bio filmcina i on je tu odradio posao i pol. RIP
"Otkad znam za sebe, oduvijek sam želio da budem gangster" ❤️ Henry Hill
"I reci: 'Gospodaru moj, učini da umrem, a da si Ti zadovoljan mnome i učini da iz mrtvih ustanem, a da si Ti zadovoljan mnome, i daruj mi od Sebe snagu koja će mi pomoći!' "