Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ružno i tužno je šta nam je rat uradio. Nastao je jedan civilizacijski krater, prekid u vremenu. Čovjek koji je jedan od osnivača sarajevske Akademije scenskih umjetnosti, osnivač kultne scene na Obali, zabovljen je. Više se zna o nekim strancima, srednjem vijeku, političarima, kriminalcima, ambasadorima, nego o ljudima koji su u ovaj vakat zadužili Sarajevo.
Dobar reditelj još veća srbenda...
E cuj tužan dan svi cemo jednog dana sta je ba
Sjećam se njegovih predstava, po cijeloj Jugoslaviji bilo je teško nabaviti karte... Bezvremeni umjetnik čiju su vrijednost prepoznavali svuda, riječi nisu bile potrebne... I sada, ne treba ništa više reći, samo se pokloniti.. Uz njega se ime Sarajeva čulo daleko..
Ja se ponado da je faćo