Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je kad zbog kkkuuuje odreknes se tradicije i kraljevske casti. Uskoro ce te ostaviti samo cekaj. Zapamti ZENE NE CIJENE DOBROTU jer im je to u prirodi dzaba !
Cemu minusi? Pa zar nisam u pravu. Koga zene vise vole? Nekog tamo na motoru i otresitog i agresivnog kojeg ce "ona promijeniti" ili normalnog, tihog, neupadljivog momka? A?
malo seksistički,malo više mizogino,mene su banovali radi komentara za plastičnu hirurgiju,tebe bi trebali punim za ovo. ne,nisi u pravu. da ne pitaš džaba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj Harry bolje da si se oženio iz nekakve engleske selendre poštovala bi te i voljela neka pirgava ženica... al nije manekenka jvg
Ne znam šta Harry očekuje, da će ga voljeti nakon NBA-zvijeri Dwayn-a 😂
Isuse bože kakvi komentari
Nije ona njeg odbila pred 20.000 nego je on nju pokušo poljubit pred 20.000. Kad te masa forsira na intimnu stvar...normalna reakcija.
Smrdi mu iz usta
Transfer blama
Prava ljubav nema sta...
dama
Tako je to kad si sa zenom koja je 3-4 lige iznad tebe.On se njoj ocigledno gadi, a sex imaju vjerovatno 1 godisnje.
Meni je gore kad me žena odbije nasamo:-)))
I budala ce ostat sa njom kakvih sve papaka ima,ova mu ga nikad nije ni popušila 100%
Kad skontas zbog kakvih princeza se ratovalo, ginulo i carstva raspadala da bi danas lik ( princ) zbog g*zova i brata halalio ..