Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rece lik koji nista u zivotu nije radio i cija familija zivi na grbaci naroda stotinama godina
@as83 zato princ ne da pare - uvijek je bilo ko radi, nek radi vise, lezihljebani neka leze
Kakav uskouman zaključak... Zahvaljujući engleskoj monarhiji Britanija je ono što sad jeste. Kraljevska porodica im je dio identiteta. I dan danas imaju koristi od nje, kako privredno tako i politički. Znamo šta se dešava sa narodima koji nisu svjesni identiteta. Pogledaj Bosnu i ove oko nje, svi traže identitet, muhe bez glave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
spasi ti jarane. kraljca u duseku ima stotine milijardi
Sto ce spasiti zemlju?! Da bi ti imo para samo tako. Tebe i tvoju familiju su recimo Indijanci pitali da spasite zemlju, sta ste vi uradili?! Papane jedan
Moron!!
Danas milijarderi merakaju, sutra ce buduce generacije imati dostupno putovanje u svemir i pristup drugim planetama. Kako inace rijesiti prenapucenu populaciju? Sterilizacijom? Prosiriti zemlju, nadzidati je? Koja rjesenja princ nudi?
Prvo pospremi svoje vlastito dvoriste pa onda pricaj o drugima.. Licemjerstvo god level 🤮🤢
Ovaj princ je blago receno debil. Kad bi se sastalo 1000 milijardera opet ne bi mogli promjeniti nista na ovoj planeti. Nasa buducnost jeste da budemo multiplanetarna civilizacija jer jedino tako mozemo opstati. Pitanje je vremena kad ce nas asteroid vratiti na fabricko ili mozda jedna supernova u blizini...
Nema budućnosti kolega..
Ima i Britanija svog Draska. Multimilioner bez dana rada i serenda svima
Hahahahhaahahha
Svak ima pravo da radi sa svojim novcem sta zeli pa i milijarderi. Nesto najbolje sto bilo ko moze uciniti za planetu zemlju jeste sposobnost medjuplanetarnog putovanja. To sta rade Elon, Jeff, i Richard sa svojim milijardama jeste osvajanje novih teritorija u svemiru. Oni otvaraju planetu zemlju ka putovanju kroz svemir.
To pasa
Bravo...ali kreni od sebe
Uputi apel i nani i babi, nek se skinu s ledja ostatku svijeta, na cijim vec stoljećima zive ko kraljevi. Lako je tudjim mu.ima gloginje mlatit.
Divi mu ćelave vuglaše
Kad loš lošem priča.
Najsmiješnije je sto će milijarderi i njega povesti u svemir kad pukne ovdje
Ko je ovaj
A kakve su to Klimatske promjene princu prinčeva? Ti sad našla da popijem ovim milijarderima , a šta je sa tobom i tvojom familijom ? Zašto bar ljudima ne pomognete da svi imaju šta popiti i pojesti. Vodu im dovedete da ne moraju nohat na leđima.. Svaki da ima šta pojest vi bacate samo malo ako fali a drugi gladuju. SRAMOTA STE VI ZA LJUDSKI ROD I VI I MILIJARDERI...