Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ne mogu da vjerujem da je ovo vijest
danas je sve moguce
Neko prodao fotografiju za stoju. On sretan. A ovi znaju da ce biti klikova. Elem, svi pametni sem nas koji im ostavljamo klikove za dzaba.
brkove pustio jer ima zeciju usnu a sesir jer je celav. sve ostalo je laz
E svašta ti ćeš... Putine budi precizan
Većina ovakvih kao što je on, Kusta,Nele, Neda,... odlaze u Srbiju jer tamo mogu da prodaju prodaju razine koje u Sarajevu nisu mogli
Isti Torrente😂😂
Grdan i sa i bez, a vi kliksovci gubitnici
Ima li ko kakvog iskustva sa ovim našim što ovdje to rade i ima li stvarno ucinka.Kažu da je to poskupo al reko da pitam,nije nikakva zafrkancija, pa pišite ako imate info pozdrav.
Imal Melina brkove? Makar brčiće? Klixe, de sviju ti iskopaj mi to, pitam za druga, najboljeg nemal..
Da ima kosu nebi nosio sesir. Prost zakljucak. Umjesto kose sesir, a ne zastitni znak.
nebitan lik za BiH
Otkako sam ga viido 11.7 u vrijeme Srebrenicke komemoracije 98 ili 99 da pjeva i nastupa otada je za mene omrazeni lik. Usao sam samo da podsjetim sve koji to nisu vidjeli ili su propustili da znaju kakva je ljiga lik.
Jeb..va.. o..
veca atrakcija od onih pticurina sto nam zalutase
Gledam ovog iskompleksiranog firauna prije neki dan na tv-u.. intervjuiše ga voditeljica i pita ga da li bi se nekada vratio u rodni grad, na šta ovaj sa podsmijehom idgovara kako ga ništa više ne veže za Sarajevo.. Pa kakav jad moraš biti da kažeš tako nešto.. Firaun, kojem je najveća želja bila da ima vilu uz vilu udovice ratnog zločinca, koja je, btw, takođe firaunka..
@Sluzan Njega prije svega nikad niko nije otjerao. Rat je docekao u Beogradu i nije ga bila sramota. uz to u Sarajevu nije imao ama bas nikakvu nekretninu jos je bio "sirotinja" pa nije imao iz cega biri protjeran. A ta pricva o papcima je potpuno bez veze. SDA jeste zlo, ali nikoga nisu tjerali.
Brko je Rom i oni kotiraju dobro po Beogradu,sa trubacima.Beogradska krema.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kompleksas
Kako mu je na dodikovoj Una tv?