Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
britkium prije 13 sati Kakvim glupane Indijancima?Pa ti prespavao još 4 stoljeća američkog terora po svijetu ODGOVOR Vrlo smijesna reakcija, nekoga nazivati glupanom kad ne razumijes sarkazam. Ali tako to obicno biva, ne razumijes nest - dakle napadas i vrijedjas, bih konverzacija.
Dzaba im je sve , mogu nagraditi koga god hoce, IR. IRAN je sila i nece im moci takvim naivnim potezima nanjeti štetu...cudno sto nidu nagradili neki iz Ukrajne ili iz "izarela" 🤣🤣🤣🤣🤣
Za peherluk,prostituciju spengavanje roditelja u domove upisivanje djece pod rod ONO i sve ostale zapadne "vrijednosti".Samo naprijed pjevač uskoro će ti država pistati prosperitetna kao Afganistan Irak i sve ostale zemlje gdje su silom te vrijednosti donesene
Mene svrbe jaja
Boris se protiv Musolinija, a za tu borbu te nagradi Hitler.
Bravo!
FFS
Bravo gospodjo, neka se prida rahmet zrtvama uzasnog rezima drzave koja nazalost uprkos mnogim pozitivnim, sebe zna diskreditovati sa najodvratnijim gazenjem ljudskih sloboda i bukvalno divljacki ubijati vlastitu mladost i intiligenciju!!! Pravi momenat i mjesto da se to kaze. O tome kakvu politiku Amerika vodi, o Indijancima...to drugi put , kad to bude tema. Sad osuditi divljacki rezim u Iranu!!!!!
Kakvim glupane Indijancima?Pa ti prespavao još 4 stoljeća američkog terora po svijetu
Nadam se da Iranci nisu toliko naivni i glupi, jer je ovo toliko prozirno.
Da su pametniji ne bi radili ono sto rade zenama,a i sto se tice SADa,cisto sumnjam da im je stalo do prava zena i da zato ovo rade.
MIkkelle zar ti stvarno mislis da nisu glupi? Ti bi trpio da imas vjersku policiju i ostale gluposti?