Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOK TE JE KALEMIO DOBAR TI JE BIO
Djeco nemojte zadirkivati klempave, niske i sutljive momke u skoli, svi cemo ispastat zbog vasih zahebancija
Ko u pjesmi ede majke saletova lista osveta
Čovjek je psihopata i teži psihički bolesnik. Nažalost, kao takav se dočepao vlasti u jednoj od bitnijih svjetskih zemalja. ... Dat će Bog da što kraće vlada jer i ovih dvadesetak godina je previše ...
Znači našli su se.
Na internetu postoje sati I sati njegovih izjava, koverzacija, ponasanja...Mnoge tene je tretirao otvoreno, us argumentaciju I o mnogim temama je bio pozitivno ucinkovit. Zelenski kaze da Europa 80 godina nije vidjela stradanja. Putin ne bi izjavio takvu glupost.
Putin je godinama bio uvazavan od Zapadnjaka a veoma cijenjen kod mnogih stanovnika mimo zapadnih zemalja. Sad odjednom treba da se ispostavi da je najgori covjek na Zemlji? Nije tako, makar propaganda cinila svoje.
čistačicom Svetlanom Krivonogom 🤣🤣🤣
He! Isto ko da je mene bivša opisala, al neka dok je mojih para bilo tada se nije žalila, ali kada sam raskinuo sa njom, tada sam uštedio novca i novca.
ma boli me đon za putina i njegovu bubmilu.
Eh da Bakir smije ovo reći sa Sebiju...
Znaci samo uporan i možes svijetom vladati. I pomalo ucjenivat bombicama
Kaze ona nikako se ne vidjaju, pa i ne vidjela ga frajer uvijek imao ljubavnice. 2009te haman javno na TVu priznao da ima ljubavnicu. Vidi se dok prica da pazi na svaku rijec..
Svaki ruski diktator završi neslavno.
Ispravka! Nismo sjedili u domu. Lezali smo goli?
Danas su svi petparački dežurni psiholozi iz seksi magazina. Ne tako davno pisali su hvalospjeve o Putinu, a sad odjenom Putin lud, ne zna judo, ovakav, onakav. Smiješni ste.
Reptili nemaju osjećaj za ljepotu.