U vezi su dvije godine
1.3k

Ralf Schumacher ne krije koliko je sretan s dečkom: Neke stvari nikad prije nisam iskusio

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nekadašnji vozač Formule 1 Ralf Schumacher prije dva mjeseca šokirao je svijet kada je priznao da je homoseksualac.

Brat Michaela Schumachera već dvije godine je u sretnoj vezi s partnerom Etiennom, a sada su dali i zajednički intervju.

"Ova harmonija i ovo zajedništvo, također i međusobno razumijevanje je nešto što nikada ranije nisam iskusio", rekao je Ralf za RTL Exclusiv.

Etitiene se prisjetio trenutka kada je Schumacherova bivša supruga Cora saznala za njih.

"Kada je stigla, pitala me je: 'Spavate li e zajedno?' Na to sam joj jasno odgovorio: 'Da, naravno, zajedno smo. Mi smo par'. Bila je sretna zbog nas, to je bilo sjajno", tvrdi Etitiene, što se kosi s onim što je Cora ranije izjavila.

"Voljela bih da me Ralf više uključio u tu svoju odluku jer bi to bio znak da me još uvijek poštuje. Kada je to objavio, to je za mene bilo kao da mi je zabio nož u srce. Takvo priznanje uvijek utječe i na tvoje najbliže, uključujući i bivšu suprugu s kojom imaš dijete. Nakon svih tih godina braka osjećam se iskorišteno. Kao da sam potrošila najbolje godine uzalud, pitam se je li uopće bio iskren ikada sa mnom i je li me ikada volio? Slijepo sam mu vjerovala i zbog toga njegova riječ je za mene bila poput zakletve", poručila je Cora prije dva mjeseca.

Njih dvoje su bili 14 godina u braku u kojem su dobili sina Davida.

Tokom karijere u Formuli 1, Ralf je nastupio na 182 utrke i pobijedio je šest puta uz 27 plasmana na pobjedničko postolje.

Čitav intervju će na RTL-u biti objavljen u nedjelju.