Zajedno su dvije godine
1.4k

Ralf Schumacher uživa sa svojim momkom, razmjenjivali poljupce na jahti

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ralf Schumacher i njegov momak Etienne Bousquet-Cassagne uživaju u provodu. Paparazzi su ih "uhvatili" dok su na jahti u Saint-Tropezu razmjenjivali poljupce.

Na ovom putovanju su im se pridružili Ralfov sin David i njegova djevojka Vivien. David je ranije poručio da je veoma sretan što je njegov otac napokon pronašao nekoga s kim se osjeća sigurno.

Strani mediji su objavili kako su Ralf i Etienne u vezi već dvije godine. Ralfova bivša supruga Cora Schumacher je davno upoznala Etiennea i u dobrim su odnosima.

Foto: X
Foto: X

"Prošlog aprila nas je Ralf pozvao u svoju vilu u Saint Tropezu. Tu smo Cora i ja upoznale Etiennea. Odlično smo se zabavili", rekla je njena prijateljica za magazin Bild.

Njemačka glumica Carmen Geiss je bliska prijateljica ovog para. Nedavno je otkrila da se njih dvojica odlično slažu.

"Upoznali su se u Monacu. Ralf živi u Salzburgu sa svojim sinom, a Etienne živi u Nici, ali su često zajedno", rekla je i dodala da su iznimno sretni i da se dosad nikada nisu posvađali niti raspravljali. Carmen je također navela kako sa suprugom Robertom često posjećuju njih dvojicu.

"Robert i ja smo veoma sretni zbog njih. Napokon svi znaju. Divno je što njih dvojica sada žive svoju ljubav", kazala je.