Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada neke stavri su bile nezamislive.. Nekda su zene mnogo vise cuvale svoje dostojanstvo,zenstvenost i intimu za sebe i svoja cetiri zida. Kao takve mnogo vise su bije cijenjene,zeljene i uvazavane iz skroz drugih motiva. Danas nam se omladine moze samo ugledat na nazalost na naga zenska tijela,,,
@gooUser1591591104 Uh sada će feministkinje da te kinje jer ugrožavaš glavnu slobodu žene.Super nečiji je izbor da nema dostojanstvo i moral ali neka razumije da to nije normalno osobi koja ima moral.Čudno kako to da žene nikada veća prava nisu imale a nikada ponižavanije,mlaćenije i silovanije
@gooUser1591591104 Nije se ništa značajno promijenilo. Svaka iole normalna žena još uvijek čuva sve navedeno za sebe. Ako su ti Nicki Minaj i slične kobile mjerilo bilo čega, onda ti treba novi kompas, drug moj.
Ne zna se jos dok se dijete ne odluci sta ce biti
Hoce li i ona pola šume zapaliti kad bude gender reveal?
N3 kontam po cemu je ona uopste poznata,nit repa nit zna pjevati nit na nesto lici...Sva zdepasta 1x1
Nije ona američka reperica. Ona je iz Trinidada i Tobaga.
znaci nije nevina
Ne mora se brinuti hoce li joj mlijeka ponestat. Ima sisu ko gumu Dunlop 16
Ne znam jesam li ikad vidio ovu spodobu da nosi normalnu odjecu, vjecno je u gacama.
Ja mame i g.vana jadno dijete sta ga ceka. Kidanje
Uzor djetetu.
Postajemo svijet karikatura..
Nije roda dosla u Hollywood, vec se narod vise *ebe zbog karantine. Pustite price o rodama vise.
Ofucana kurava se pocela razmnozavati, fuj
Nicki dobro pjeva
Niki Minđaž.
sto se mene tice nemoras vala nikad reci kojeg je spola,niti ga treba ikad pokazati u javnosti,a neka tije zivo i zdravo!