Snimljena u Los Anglesu
63

Rijetki bi je mogli prepoznati: Bivša tinejdžerska zvijezda šokirala novom promjenom izgleda

N. O.
Foto: Backgrid
Foto: Backgrid
Amanda Bynes snimljena je tokom šetnje u Los Angelesu, a ovaj put pokazala je novu promjenu izgleda zbog koje mnogima djeluje neprepoznatljivo u odnosu na izdanja po kojima je pamte.

Nekadašnja tinejdžerska zvijezda pokazala je novu crnu boju kose dok je šetala na suncu, a tamne obrve i naglašena šminka doprinijeli su da mnogima djeluje neprepoznatljivo.

Ovog proljeća je nagovijestila da će se posvetiti drugoj karijeri, te da se vraća u školu manikira nakon što nije uspjela dobiti licencu tokom prethodnog pokušaja.

Amandi je ranije dijagnosticiran bipolarni poremećaj, a prošle godine bila je i na psihijatrijskom liječenju nakon čega je uhapšena.
Ovo nije prvi put da je Bynes završila na psihijatrijskom liječenju, prethodno je također bila u psihijatrijskoj ustanovi nakon što je u martu prošle godine pronađena dezorijentirana u javnosti. Prije toga, bila pod majčinim skrbništvom gotovo devet godina.

Podsjećamo, Amanda se proslavila još kao tinejdžerka, a glumila je filmovima "She's the Man", "What a Girl Wants", "Sydney White", "Love Wrecked" i "Big Fat Liar". Od glume je odustala 2011. godine, a kao razlog navela je da više ne voli glumiti.