Nekadašnja zvijezda
3

Amanda Bynes rastužila fanove izgledom, smatraju da je za sve kriv producent koji ju je zlostavljao

I. S.
Foto: Shutterstock - X
Foto: Shutterstock - X
Nekadašnja glumačka zvijezda Amanda Bynes rastužila je svoje fanove fizičkom transformacijom. Paparazzi su je snimili u Los Angelesu.

Naime, mnogi smatraju da je njen sadašnji izgled odraz njenog narušenog psihičkog zdravlja te se nadaju da će uskoro potražiti pomoć.

"Jadna djevojka. Ona zaslužuje mir", "Mislim da će ona, nažalost, postati nova Britney Spears", "Ona je dokaz da slava nije najbitnija", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Foto: X
Foto: X

Drugi su za njeno loše stanje optužili bivšeg Nickelodeonovog producenta Dana Schneidera. Naime, već duže vrijeme se društvenim mrežama šire navodi da ju je on seksualno zlostavljao na snimanju "The Amanda Showa", ali i kasnije tokom drugih projekata na kojima su radili.

"Nadam se da će Dan platiti za svoja nedjela", "Ne mogu vjerovati da se priča o P Diddyju, a da se o Danu šuti", neke su od reakcija. Postoji nekoliko snimaka na kojima Dan neprimjereno dodiruje tada maloljetnu Amandu.

Fanovi smatraju da je Amandina promjena fizičkog izgleda zapravo njen odbrambeni mehanizam i da je željela izgledati drugačije kako više ne bi bila privlačna Danu i kako bi je ostavio na miru.

Ona se odavno povukla iz javnosti. Nikada nije govorila o Danu. S druge strane, on je izjavio:

"Amanda je imala 16 - 17 godina i željela se odvojiti od svojih roditelja, što je bila poprilično uobičajena stvar za mlade glumce, barem u to vrijeme. Obratila se svom timu, koji je uključivao advokata, menadžera, publicistu i mene. Podržavali smo je. Plan na kraju nije uspio", ispričao je.