Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schneider was born to a Jewish family.
Dan ne vidio dan
Kriva je: a) Klinika za rekonstruktivnu i plasticnu hirurgiju b) Diler c) Kasika Glasanje ostaje otvoreno do sutra u 15h kada ce biti prebrojani i objavljeni konacni rezultati. Hvala! Moj favorit je c) Kasika!
Ilda Hadzic za sirotinju.
Ne izgleda loše uopšte. Okay, možda da steše koji kg, ali generalno ima lijepe crte lica i očito je da nije unakazila lice operacijama i sl.
Meni su veći problem žene koje nadograđuju nokte, kosu, obrve, trepavice, kojekakva sočiva u drugim bojaam i sl. gluposti. Kad se uda i ukloni tu opremu, druga osoba totalno. Amanda i pored bull ringa (nisam ljubitelj) izgleda solidno i prirodno.
nazalost ne radi se o tome je li unakazila lice kao vecina danas ili ne, vec o tome da je sil.vana kao dijete i da je to ostavilo ovakve posljedice. jos je ovo prikaz samo fizickih, zamisli psihicke...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)