Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao bih i ja doprinijeti sa pisanjem knjige. Robbie, imas od mene cca 30 stranica.
ja imam njegove postere u spavacoj sobi zena hoce da makne ja nedam kad zimgu ako ne gledam u poster nece da se digne comaga
Robbie, vrijeme je za steroide 😃
Idi uzmi motiku i zagrni 2-3 duluma kukuruza i vjerovatno će ti to istjerati taj pasjaluk iz glave
Baš tako. Prvi ja mislim treba mi odmor putovanje p. materine a pravi rahatluk je ubiti se od fizičkog posla da se izbace svi toksini iz tjela ali i iz glave.
Ma jesi malo grohno...a i udebljo si se zeru...i koda ti je koža nešto posivila...šta li...malo si se iskrivio al nije sad da nešto...nakooo...mislim...kontaš?
Sve sam uradio, i sada izgledam kao joker. Šteta sto insani sami sebe sabotiraju. Lik prav, zdrav.