Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlo ne trpi ISTINU kad im ukazes na istinu vidis uskoro kako maske padaju i pokazu pravo svoje lice ,sta misle i kako misle da bi BiH trebala da izgleda ! Respect Robi
Nek' su mu ga...
živjet ćeš ti i bez njih ali sa istinom koju širiš.sretno
treba atv izbaciti iz moja tv
Zamislimo brend koji je neutralan u situaciji:Na jednoj strani imaš ubice kojima je krivica dokazana na Medjunarodnom Sudu sa presudama za ratni zločin i genocid a na drugoj strani su ubijeni civili uključujući i hiljade djece i silovanih žena! Posmatraš jednu i drugu stranu i kažeš JA SAM NEUTRALAN!
Što bi rekao otac nacije lažemo, lažemo i samo lažemo pa dokle dobacimo a dokle će dobaciti neka pogledaju pod Radoje Domanović i njegova pripovjetka Vožd!
https://www.riopricesaputovanja.com/v1/ .....jedan je od ovih sa linka
Brend koji tvrdi da želi biti neutralan, hm pa prekidom saradnje sa Robertom zna se na čiju stranu su se svrstali .Klix dajte ime brenda ako se i vi niste solidarisali i svrstali zajedno s tim brendom.
Zamislite da je rekao nesto vise od onoga, vjerovatno ne bi bio ziv danas
Klix ima saradnju sa tim brendom. Zbog toga ga i ne otkriva. Strah ih raskida saradnje. :-)
Ovo dokazuje samo da bi sve ponovili...
Mislim da je ovo tek pocetak demonizacije Roberta od strane entiteta RS i drzave Srbije, ovo je slika i prilika kako fash rezim ophodi prema gradjanima sa normalnim stavom
Svaka čast majstore. Vidi se da si čovjek na mjestu. Nažalost, tvoji stavovi su pischanje uz vjetar. Živio!
Kad te optuže da kad ukažeš na činjenice biraš stranu, sve je rečeno. Robert je ljudina, čovjek dobra srca i iskren. Kome to smeta, taj nešto krije i muti. Podržimo Roberta i sve dobre ljude poput njega, nevažno koje su vjere i nacionalnosti.
Moze li se znati koji je brend u pitanju, da ga bojkotujemo?
Srpskosvetski lobi, po uzoru na izraelski lobi.
Hajmo pravi BH Brendovi. Dajte sponzorstvo ovom covjeku. BH Televizije, dajte emisiju. Evo ja cu prvi, koji skoro nikad ne gleda TV osim ako ne igra repka, gledati tu emisiju samo da ima gledanost.
vec je sklopljena saradnja sa FaceTV, mislim da emitovanje njegovih emisija pocinje sredinom Oktobra.
@KoJeTo Hvala na info. Svaka cast Senadu i Faceu! Sretno Roberte sa emisijom.
Koji je brand? Da znamo da se bojkotuje.