Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedna rock grupa moze tuziti predsjednika najjace zemlje,a drzava BiH ne moze tuziti doDicka za veleizdaju ili npr ne znaju tuziti RH sto nece da isporuci Olivera Knezovica!
@LabiaMajora pa normalne da mogu tuzit, pa ljudi si iz londona koji je imao bolji pravni sistem u srednjem vijeku, nego mi sto imamo sad
kad nasi politicari puste onu dam nedam,nedam dam,dam nedam ,nedam dam .....tako jedno 16 puta pa onda kaze da me oko prsta vrtis cijeli dan,pa opet dam nedam ...itd
Za razliku od percepcije koja se ima o njima , ogromna večina rokera su izuzetno pozitivni momci , veliki humanisti ( hiljade puta dokazano djelom ) , i uporni borci za očuvanje naše planete . Po prirodi su buntovnici i nikad se ne ližu sa vlastima .
@bums osim sa Obamom...
Izgleda da ga nevole
nema veze, moze ona "ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine"
Tako je ne daj te Zutom da se igra sa vama barem ima neko ozbiljan. Ko istinski vidi sta radi zucko.
Nema vise ni one cuvene "ko pjeva zlo ne misli" :D :D