Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lol, zapad se nešto srami i promoviše moral?
Svake godine pornhub objavljuje podatke iz svih država na svijetu. Neki od podataka su najposjećenije kategorije po državama. Ako je po njima suditi Zapad je moralniji od istoka.
Zavisi šta smatraš istokom..
Očajno.
Znaci tacno se vidi iz komentara da niko pojma nema ko je Natasha Poly i koliko je bitan model za visoku modu. Zena preko 15 godina nosi revije najskupljih i najboljih brandova. Njen hod i nacin na koji prikaze ono sto nosi malo koja ima. Rame uz rame Naomi, Erin O'connor i Karlie Kloss.
Fuj, sram i stid da je bude!
Kad ima sta da otkrije, nek otkriva.
Interesantno kako uvijek ovi moralni nemogu sebe da obuzdaju i svaki put otvore članak i pregledaju slike 🤣🤣🤣🤣.
Kod nas imamo ovakvi manekenki u zvezdama granda iz bih za izvoza.A tek u eliti šta imamo manekenki prostitutk.iz bih koje nemaju srama radit takve stvari i doc kući pred roditelje.
Vala više volim vidjeti ovo nego ono sa eurovizije...
ovo nije haljina za ovaj festival
Kostur do kostura. Od svega ja samo vidim kosti i strah me koliko je cura mrsava.
Kako ruska? Zar nemoral nije rezervisan isključivo za zapad? Ah da, Ruskinje su najveće ravaku na svijetu poslije Kolumbijanki.
Može but, ne može bradavica... Pa koje je ovo licemjerstvo. Od žena pravite komade mesa koje licitirate.
Sve se vise vidi, nista se ne ostavlja za supruga da bude samo njegovo. Na zapadu ne postoji ljubav t.j. respekt i lojalnost prema supruznika, postoji samo p*derstvo i AIDS.
evo je spremna za zvezde granda
Meni se to izdanje dopalo.
Kome smeta nek' ne gleda, ima mtv igman divan program!
Ovo je užas i za ljubitelje golotinje.