Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapostavili ste Ramovicke, povuci ce Gorazde pitanje vitalnog kantonskog interesa.
Najveće smeće, najveći ljudski šljam, dojučerjašnja fukara i kompleksaši su ovi takozvani influenseri, najveći lezihljebovići koji vas kupe za par maraka da pišete o njima i njihovim savršenim instagram životima. Popišam se na sve i jedno od Mirze Mustafagića pa na dalje.
MLogo *erete. Nije vam gospođa uzela ništa iz džepa, kao ni ostali influenseri. Hvala Bogu pa se može zarađivat' sa "lahke" strane, a ne moraš rimbat po 10h za pišljivih 600-700KM. Vi crknite od ljubomore, i gledajte Dubai na internetu, ona tamo živi sa svojim suprugom i svojom djevojčicom.
Ko je Sabrina Tubić i zašto je ona bitna .ebem ti članak da ti .ebem
kolikoje govana donjela iz dubajia?
Jel Tubić ili Jutjubić?
Ide kvrgusa pjeske rahmeta mi dedina
Žena nije imala predrasudu prema zanimanjima tipa:šminker (jer pored faxa to je bila dugo vremena i jasala po vjenčanjima za sitne zarade) ili Youtuber (iako je obrazovana visokom školom), a ni ograničenost uma da mora da ostane u mjestu u kojem je. A ni straha od nepoznatog. Hrabra žena, proširila vidike, a jedina zamjerka je što materijalno još uvijek ne može da zamijeni duhovnim.
nikad čuo za ovu žemsku
Da nije klixa be bi znali šta se važno dešava u svijetu.
Ono kad te Dnovinar Klixa zgotivi pa napiše da si iz Dubaija al te ukenja odmah poslije toga pa napiše da si iz pripichkovića iz Kalesije. Hell yeah.... iz DubaiNa je ona... how yes no!
Jesu li i njoj kakili u usta?
Fuj
Kalesija...hehehehe....o bože
Ko je ova debil?
Sabrina YouTubeić 🤣. Broj Instagram pratilaca možeš kupiti kilom. Platiš i odmah par hiljada nekakvih Indijaca te prati.
...