Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ove koji nisu upućeni vec kad je tema o Sandri Bullock. Odrasla je u Nürnbergu . Baš mi je šefica govorila da su se družile kad su tinejdzerke bile.Da je Sandra uvjek bila odgojena i pozitivna osoba. Majka joj njemica a otac amerikanac Lp
Nije „izgorila“ vec „pregorila“…
Mozda je zagorila
Pa dobila je Oscara za The Blind Side
Odlazi jedna solidna generacija glumaca, jednostavno za Holivud nisu više perspektivni zbog starosti. Glumac nastupa dok je živ...ali Holivudski kriteriji su drugačiji, ..pored talenta mora se biti i - seksipilan/a. Sva objašnenjja koja glumci pri tom daju, bla,bla...su čisto traženje valjanog izgovora.
jedna od najboljih glumica
😵‍💫
Kako je bila lepa i zgodna dok je bila mlada. I ona se unakazila botoksom.
ma fol pregorila vukla dandu na oči snimila 38 filmova za dvije godine ne bil dobila oskara i ispušila foru i sad kao nmg vise
Nabroj 8 od tih 38 cisto da pokazes samom sebi da pricas gluposti. A sto se Oskara tice, ona nikad nije bila taj kalibar i nikad ga nije mogla ni ocekivati.
Kome se ti potvrđuješ živa bila? Kćerka milijardera...ćaća vrlo vjerojatno "podmazivao" uloge, za krš bi je ubacila svaka budala od redatelja i produkcije. A ustvari..ispod prosječna glumica, tampon za ispuni rubrika za kliksonje i slične copy paste portale od jada i čemera. Pljuc..
Samo se ne vraćaj. Samo je Julija Roberts navaljala više blentavih filmova.