Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smarate
Pa postoji mnogo uspješnih poduzetnika i poduzetnica iz BiH koje niko nikad i ne spominje. Zbog čega je ova bitna i zbog čega je ona posebna?
Radi li iko u ovoj porodici?
Zasticeno bilo ime Mac Book…
Ja sedmi dan okopala njivu kukuruza,a porodila se na carski rez??? Ziva istina ljudi
Unovcila je = Poduzetnica! 🤣🤣🤣🤣 To je sad kulturica naziv.
Seljančura 1/1.
Je*e mi se.
Sad sam tek skonto da je ovo sestra mog rahmetli prijatelja Irnisa. Stetan sam sto je sinu dala priblizno isto ime. Rat je uzeo najbolje medju nama. Gotovo 30 godina ga nema.
Seljanka ostaje seljanka alianja seljanka nego većina "sarajlijica iz s0ndzoka i bosanskih sela" hvala Bogu pa sam se odselio iz Sarajeva u Zagreb. Prava Evropska kultura i Evropski narod.
Ali manja*
Tako i tebe definišu rođeni zagrebčani. Gle ovog Hamza seljačine iz Sarajeva. Došao iz neke vuko...bine u Evropsku kulturu i Evropski narod. Bolest ne bira, nije tebi lako sa samim sobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nek su svi zivi i zdravi
Čuj poduzetnica Hahahahaha zar se to sada tako zove :D
Sanela o Sanela, zaso me nisi htela
Glupiranje
Ova je ono svoje malo poderane kože dobrooooo unovčila, kad ima glupih ljudi. E vala ni jedna nije vrijedna tih para
Aferim bosanko! Sretna Vam bila nova Članica porodize i nek ste Svi zdravo, Insalah.
Jad i cemer od vjestacke srece.
Uhhh dijete dobila u 50. godini, biće sigurno retardirano lol
to govoris iz iskustva tvoje mame 😀