Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove poučne i takmicarske emisije su ok.
Neviđeno je odvratna. Odvratniju žensku od nje u životu nisam vidio. Ono njeno histerično odvratno bacanje svaki put kad osvoji bod i svaki put navijam za crvene samo nek nije ona. Nadam se samo da neće pobjedit i da neće doći do finala, Fuj gazi preko leševa radi svog cilja. Rugoba ..
Ova ako pobjedi nikad vise necu gledat Survivor kako je dosla poceli klanovi i izbacise sve jake igrace
Sannja ne halalim ti što ste Amera, Jelenu i Marinu izbacili i što ste isto pokušali s Denisom i Davidom. Čim si došla počela si huškati jedne na druge.
Kad je vidila koliko je sati da ne mogu izbaciti Denisa i Davida onda se priklonila njima
Iduce godine surviver treba da ima 3 tima, s obzirom da je gledanost u BiH na visokom nivou zasto ne, bolje nego da nas stavljaju u svaku ekipu po 1