Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pošteno, pjesma je odskakala u prvom polufinalu. Zarazan ritam, pršti energijom, jednostavni plesni pokreti... Još kad se uzme da je došao niotkuda, pukom slučajnošću je prošao na Doru, priča postaje prava filmska. Šta reći nego: Bravo, Marko!
Plagijat dvije pjesme od RAMMSTEINA
Dok ljude bombarduju neko ima volje gledati ovo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ehhhh
Pjesma nista posebno. Aranzman „čuven“ hiljadu puta dosad. Kostim nidje veze. Decko ima karizmu ali imaju i drugi natjecatelji. Mislim da je svedska pjesma vrh modernog pop-a
Baby Lasagna ce pobijediti, i to zasluženo! Polufinale su zgledale kao da su svi došli njemu na koncert. Ma momak je razvalio cijelu arenu. Poslije njegovog nastupa, niko vise nije bio interesantan. A pjesma je toliko zarazna da je vrtim svaki dan u autu i gdje god idem. Komšije, unaprijed vam čestitam na pobijedi!
meni markan super .....a i teya mi je super zelim im oboma sreću i pobjedu
Tako je brate moj
Đe si Fudoooo?!?!!
In the discooooo
Odlican nastup i favorit je 100%
There's no going back woaaaaaah!!!! Pratim vas u subotu i glasam. Sretno!
hahahaha oplakah https://youtube.com/shorts/sPWDHBGbudo?feature=shared
Kad je namignuo sva sam se ovlazila.
Hahahaha, ako je ovo najbolja pjesme Europe, ja sam Sandokan
bez obzira na pjesmu, ti i jesi sandokan
Pa dajte im više hebeni song,dodijaše i Bogu i narodu a o Oscaru da i ne govorim.
sotonjara, treba samo srpske cajke slusati
Zašto svi ostavljaju komentar "Rammstein"? Mene generalno ne podsjeća previše na njih. Postoji li neka posebna pjesma Rammsteina koja liči na ovu?
Muzika kopija Ramsteina,...sve ostalo iluzija kao ukazanje Gospe u Medjugorju
Sva muzika je kopija nečega, počnimo od udaraljki (bubnjeva) koji se kopiraju vec 10.000 godina. Ovo nije natjecanje u orginalnosti, nego ko će bolje osvojiti publiku i žiri. To što te podsjeća nešto na Rammstein ne znači da je kopija ili plagijat, može biti insiracija i to je uredu, inače bi morali zaustaviti vrijeme.
Kad dzamijasi i crkvasi komentarisu nesto sto NIKOGA NE ZANIMA, jer su oni mjera za sve. Vas bolan zanima samo ono cim vam pune glave, a to je politika i mrznja drugog i drugacijeg. Povraca mi se od vas i vaseg primitivizma. Fuj!
Jedna riječ Ramstein