Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha cuj, ako cemo gledati u sitna crijevca, vidi ti se noga iznad clanka mlada a to nije po propisu.
I vrat…
Seljanka prava.
papankica
eto znamo kad je i stomak presjeko 😂, eto klixe obrisi mi opet isti komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
De ti čaršaf okači pa nek onda hafiz priča!
Ova danas u dzamiju a veceras na instagramu izbacuje guzove
Jesi nevina usla u brak, jesi al u khurcu. Aj mars vise
cirkus
Dajte klixu sadake kakve na pomozi.ba tako da vise ne pise o ovim debilima i trazi pare za clanke.
Ja ne vidim da su one neka vazna licnost da se toliko pise o njima, ocito to neko ko cuturi dobro i sponzorise.
razumijem i ja sam za potpuno postivanje dzamijskog kucnog reda i to strogo...međutim licemjerno je pricati o bilo cemu drugom (pa i o oblacenju mladenki) od strane sluzbenika IZ ako se u haremima dzamija prave teferici i okrecu volovi, ma ko to da radi, a o tome nisam cuo da je ijedan hodza digao glas.
Nisi 100% ispravna, al haj.
Kažu da je prvu bračnu noć ko ova svijeća bio
Dobro je pa ti nije Dzine istjeravo
Joj klixe koji ste vi debili, stvarno ste onaj sljam sa dna kace. Dabogda se kompletna drzava zapalila da sve do temelja izgori.
Hahahah pa jbt ovo vise nije normalno… ove qrave sa Drine sto je izjahao ko je htio moralisu o dzamiji.. pa vidi ti se noga, vidi vrat.. i taj hafiz igleda pojma nema.. ljudi umiru od gladi a seljanke sa Drine ne skidaju se s novina.. propao i moral i prave vrijednosti ode sve u PM…. Samo jos da nam Hanci prouci Yasin i da ovi objave.. a sve propale qrave zna se ko je heftao od mame pa do svake od njih.. ali to su moralne gromade naseg drustva.. ko zadnji izidje neka gasi svjetlo…
de ne seri više, ušla u đamiju, pa šta, ne primaš objavu, kad si zadnji put bilo šta od 5 dnevih namaza klanjala, i nisi šeriatski odjevena, falite ne moja medna usta, inaće ste vi influenserice poznate ko dobre vjernice i po tetovažama, takva vam vjera
Jah eto, ostale mlade idu u dzamiju gologlave i nepristojno... De smanji dozivljaje Tita ti. A kaze li hafiz koliko ih dodje napuhanih usana?
Jah eto, ostale mlade idu u dzamiju gologlave i nepristojno... De smanji dozivljaje Tita ti. A kaze li hafiz koliko ih dodje napuhanih usana?