Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam pogledao, a ni poslušao. Žena se ljuti na mene jer sam rekao da će Šejlin brak trajati, hm, bumo vidili. Kratko. Želim njenom mužu svu sreću u životu.
Bar nece ostaviti djecu,ako ostavi njega,sto je sad trending modernih tiktok zena...
Brak je prolazan i samo jedan od koraka prema cilju a to je lova!
a gdje je joj muz
on gleda
Kod zene ti
Svi smo mi zapravo Turci a ovo srbi, hrvati,bošnjaci, crnogorci, makedonci, bugari etc je samo regionalna odrednica što se odlično vidi kada odeš van Balkana i to posmatraš sa strane! To je tako logično da se taj identitet krčkao od 400-500 godina i on nam je u DNK-u a ovi jučerašnji identiteti su čisto politički i služe samo politici nikako ljudima!
Kad doktorima se daje baksis od 10 km, onda je to mito :)
Uvijek izgleda kao mokar pas.
Kakva ribetina...
Ostani tamo
hljeba i igara za bolje nismo spremni
Adi Sose napunio Lisinski bez Granda...Sejla prvo punila Lisinski, onda joj je Cecilija sahranila karijeru.
Nije pjevacica ona koja pjeva tudje pjesme. Onda sam i ja pjevac
komsijama je to 400 godina bio maternji jezik, tako da OK
Dosadni ste više sa vasarskom pjevacicom.
Pa pjevači rade da zarade, pa niste valjda očekivali neki patriotizam od pevaljki? To je tako....sretno joj bilo...
Neki dan sjedila je sa muzem u restoranu Vila Ana na Majevici. Prisla joj neka djevojcica da je pita moze li se slikati sa njom. Dok je ona okretala glavu od djevojcice njen muzic je majci djevojcice rekao: gospodjo, molim vas, obuzdajte svoje dijete...
Kakav performance. Steknes zvanje akademskog muzicara, pedagoga i zavrsis u birtiji, da bi imao novaca i malo slave. Prosvjeta ima sad pristojne plate, dovoljne za normalan zivot. Trebalo bi napraviti kakvu komisiju, koja bi ponistavale diplome nakon 5 -10 godina nerada u određenim profesijama.
zena sve pjeva.. koja kraljica!
Koga briga