Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradoksalno, Ceca je 95. bila najavila koncert za vojnike RS u Sanskom Mostu... Kad je 5. Korpus oslobodio i spojio se sa 7. Korpusom u hotelu u Sanskom Mostu zazvonio telefon i pitali Srbi Jel istina da dolazi Ceca, kad ne feta... a ovaj jedan rekao, dolo je do promjene, svira Dudak s 84om
tebe neko nesto pitao? tisu misu
Zamisli ti to, nisu mogli puskama dozvoliti da pjeva ali ce pjevati u miru trideset godina poslije. E moje..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U laktase trebas
A kako to da ima koncert neko ko nema nijednu svoju pjesmu? Sta rade na koncertu? Pjevaju tudje pjesme?
Blago majci rodlia .... ne smijem dalje AI brise
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mozete pjevati ali na sve_srbskom saboru.
Pa bio je njezin koncert u Tuzli prije 20-ak dana... dosadila vise!! Neko joj treba od narodnih para organizirati neki docek i sta ja znam, ma hajte molim vas?
Nek se stidi zrtava bosanski!
Sve u redu, samo nedovodi mentora.
Komunisti tuzlanski
Ceca nece doci u Sanski most ko poznaje krajisnike zna o cemu pricam
Ja prvi put procitah nesto o ovoj sejli. Do sad nisam ni znao tko je.
Sramota za Krajnike ako ceca doe.
Ne smeta raji to sto je tebi Ceca mentor, nije bila Dzejli Ramovic pa i nju pljuju, pljuju i Dzeku, nas narod ne prasta uspjeh i u tome je cijela prica. Batali mikrofon i radi za kasom, tad ces im valjat.
traman tako...ovoliko zlobe i pakosti na njen uspjeh ne vidjeh odavno.
Kakva zavist, ne budite smjesnj. E jest uspjela, pobjedila u Grandu ko 10 prije nje. Nije pobjedila na Euroviziji, otkrila toplu vodu, lijek za rak... Obicna pevaljka. I ne poredi je sa Dzekom koji je fudbalski ponos nacije a ni sa Dzejlom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sejla, uvijek mozes imati koncert u Tuzli, bas kao sto si imala nedavno ali bez zene ratnog zlocinaca u pratnji!
pjevaj u eresu..ovo je izgleda babina a oni su saradjivali zna se s kime, zato je i izabrala mentorku
Je'l i cecilija dolazi???Eee ta bi rekli ehidi i poginuli borci,tugo moja sta nas snae.
Drago mi je sto nije u Tuzli, Ceca je zena ratnog zlocinaca koji je pravio masakre po BiH, to je cinjenice koja se ne zaboravlja. Argument da nije bila rodjena za vrijeme tih desavanja je porazan jer smo za kratko vrijeme dozvolili da zaboravimo najteze momente u nasoj istoriji sto je isti recept da nam se sve ponovi jer ko fola nisu oni takvi.
mozda je jos gore ako koriti taj argument i pretvara se da nista ne zna..nema ni malo senzibiliteta za one koji su izgubili svoje i prosli kroz tor..turu...zalosno sta sve nece uraditi zbog novca
Roditelji su krivi..izgleda da oni rata okusili nisu ili su kratkog pamcenja pa zaboravili
ajbolne bi bilo da ode u Lukavici sa mentoricom
Najbolje bi bilo u Istocnom Sarajevu....