Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se nastavi grliti sa udovicom od ubice koji je ubijao po Bijeljini, Sanskom Mostu, Čeliću, Zvorniku, Ključu itd!! Bošnji samo hljeba i igara!! Je li moguće da pored svega što si prošao Bošnjače da oboliš od Stokholmskog sindroma!?
Nije baš po Čeliću. Poginulo je nekoliko ljudi u borbama s njegovim plaćenicima, ali generalno nije dobro prošao: https://youtu.be/pt2ZiSbFqGA?si=1MDKIhijPh-B4Xrn
Šejla Smoronjić, Džejla 2 u najavi, ostati od ove nećemo.
Izvini ali Džejla bolja 900 puta! Ako ništa manja seljanka.
A lijepa ko san...
E moja Sejla nazalost takvih kao ti sam vidio 101 u Sarajevu..al eto nadam se da ces bar ti uspjeti s muzikom..balkan je losa sredina za muziku,osim ako ne pjevas dzigaru i po svadbama..drzi se ti sevdaha i folka i ne sekiraj se za buducnost..
Sto ce reci promijenila zanr zbog para ;) i mi sad kao treba nesto da joj se divimo sto ce da zaradi na maloumnim glasacima i gledateljima ovo rijaliti show-a
Dragi Bog je definitivno htio da se takmičiš u Zvezdama Granda.
Evo Euro songa kakve zvijezde granda.
Čuj sa SVOJIM bendom, djevojko malo ti je grand udario u glavu, opasna ti je igra riječi, smiri doživljaj, sada si javna ličnost pa malo se pozabavi pravim redoslijedom riječi, taj alcoholic te ne savjetuje baš najbolje.
Glas ne treba da dobije iz Bosne. Ona je svoje otpjevala. I ni za koga od njih ne treba glasati. Pozovite pomozi.ba.
Treba je usloviti: Hoćeš da pevaš u Zvezdama granda - pređi na pravoslavlje i udaj se za Srbina. Nije sve u parama Popoviću! Zbog SMS glasova podilaziš.
To država treba da uradi ako ima bar malo dostojanstva. Prema neprijateljima neprijateljski
Hahahahah aj ćuti molim te, do 1993. ste bili Muslimani, ti ćeš nekome o imenu. Pa ja sam prvi iz Srbije, odronu ljudski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)