Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Curo draga prestani se ofirati putem drustvenih mreza. Nikoga ne zanimas jel kontas to.
...ti znas sta je njen suprug radio tvom narodu ? jel se ona kada toga odrekla?
Ja nista nisam kriva, ja sam kriva samo sto nisam smjela reci ceci necu u tvoju ekipu
Meni ova isto ona vjestica iz 7 paruljaka. sto otrovnu jabuku daje Snježani..
O Ceci čiji muž je udbijao po Bosni misli sve najljepše, a nije joj jasno šta joj se zamjera?
Pa ako ti ne znaš, mi ti ne možemo pomoći
Draga Sejla, cecin muz arkan je tvoj i moj grad zavio u crno. Pobio i protjerao tvoje i moje komsije, prijatelje i rodbinu.
Dobra za cuckold.
Hahahaha ne smijes reci pred gosp.Ognjenom da ti ne zamjeri. Ipak je po njemu glavni grad GT-RS Banja Luka.
Kažu da je voli srbska majka više o Anastasije.
Nole gotivi Dodika, Kusturicu, SPC predstavnike sto su podrzali uzase rata..
Bravo
Koliko trebamo skupiti da se ne pojavljuješ na klixu?
Osramotila Tuzlu kao malo ko.Nije li čudno da je Mirza imao onakav doček poslije pobjede, a ona se nije smjela pojaviti.
Sram vas bilo
Nije ona Tuzlanka
"Dođu, tako, vremena, kada pamet zašuti, budala progovori, a fukara se obogati!"
A šta li si ti da mi je znati
Ako ti je cilj bio da nastupas po kafanama uspjela si. 17 svi u Dohho Ilijas da je kitimo parama lol nakon toga ide Bistra Voda.
Ako ti je cilj bio da nastupas po kafanama uspjela si. 17 svi u Dohho Ilijas da je kitimo parama lol nakon toga ide Bistra Voda.
Šejla ne može da rješava nešto što je posao Države! Btw bakir je nama poslao poruku da ni Država Srbija nike kriva za genocid a tražimo od Šejle da dokazuje da li je to Ceca koja sa zločinima nema veze osim što je supruga ratnog zločinca ali se nigdje nije lično eksponirala u mržnji prema Bošnjacima! Naš alija je saradjivao sa dva UZP-a i prodao 80% Države i krv branilaca BiH i vidim to nikome ne smeta
Svaka čast
Cecino mezimče.
Ovaj show je samo jos jedan od nacina da se izvuku pare uz BiH, obzirom na glasanje, a pri tome siri opasnu ideologiju na jedan perfidan nacin
de ba sutite, dosta vas je