Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu ja ni hvalit ni kudit,ides na noge zeni ciji je muz ucestvovao u mnogim ratnim zlocinima,djon obraz.a ja ponosno sad idem na baustel
Ne bi se reklo da si srećan, što ideš na bauštelu
Sve ok ali brt Ceca… pa moze li covjek nize?
Grgicko seljancuro iz Sane
Kakva papanka iz Sanice...
Veceg licemjera od ove Sejle nema
Sjecam se za ramazan kad je izasao cecin zadnji album, muslimancine najvece pustale cecu za sehur, a fol slusas cecu, mrs primitivci, seljacine, spodobe neuke, slusam cecu sta je
ko je ova?
Dokaz da budalama i maloljetnim treba zabranit pristup internetu.
Ah te Zvezde Granda. Ne pratim, al cu pratit i glasat kad neki pjevac pocne pjevati prave bosanske pjesme, npr Merlin Vojnik srece, Tifa Grbavica, Sarajevo ce biti sve drugo ce proci, Fazla Sva bol svijeta, Omar Nebom stupa nebom lupa, Monteno Da ti roknu samo dvije, Henda Sviraj mi brate. Smijete li bar neku od ovih otpjevat. Koga ba vise zanima Lukas, Bekuta, Ceca. NE to!!!
Džombasta i tetkasta
Sikter ceci na noge, arkanova udovica
znaš ti da si otpjevala svoje. u bosni. a tebi nek je sretno i puno para da zaradiš.
Šejla, bravo🫶🫶🫶
ko su ba ove? karijera im traje kraće nego rok trajanja kefira
Jao smaraš sa tom Smiljan Mori patetikom, sve ti je to lažno i vidi se da ništa iz tvojih usta ne dolazi iz duše, džaba ti hashtag svestraneduše, kad svime pokazuješ da je nemaš. Mahati sa parama u ruci na svojim storijima, reci nam koja je to strana duše?