Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasna sisa
najpametniji komentar u zadnje 2 godine
Kako je onaj Mujo mogao ostavit ovakvu milf piçku , samo mi to nije jasno et..ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba je realno debil
Hahahahhha jako si nam bitna Selmice ti i tvoja laka nota.
Hahahahhha jako si nam bitna Selmice ti i tvoja laka nota.
To se zove "Otvoreni Balkan ali po srbijanskim kriterijima"...
Krevelji se ti gdje hoćeš, oni će tebe jedva dočekat da te izbace objeručke
MA KO JE VULIN TO SVI ZNAMO I STA JE ON SVE SPREMAN I ZALOSNO DA TAKVI ODLUCUJU A SA VULINOM I NJEMU SLICNIM SRBIJA MNOGO GUBI
Meni da zabrane ulazak u Smrdiji, meni bi bilo drago. To bi bilo k'o da bi mi neko zabranio ulazak u kanalzaciji. A njoj krivo hahahaha, yebla te Srbija i oni tebe.
Dvoglavi orao je na zastavi Albanije, zemlje koju svako ima pravo da voli. To nema veze sa politikom i nužno ne značiti da neko po automatizmu mrzi neku drugu zemlju. Na kraju krajeva dvoglavi orao je i na zastavi Srbije.
Nema tamo niko normalan Selmice i zaobidji ih u sirokom luku
Srbidija dize tri prsta to je fasisticki znak jer su troprstasi ubijali pod tim sta cemo onda. Ja cim vidim da je neko digao tri prsta osobno ga smatram potencijalnim ubicom I fasistom.
Selma Bajrami kao pola Albanka moze da dize, sta je problem? srrbadija ne smije Albancima nista zato sto ij jebbbu kolektivno pa preko ove jadne tjeraju inat i provode silu!? Kakvi su bijednici, nevjerovatno!
Mòreš samo svirat miloklizu đe god hoćeš.
Naser, jednim pozivom je progura na srbijansko trziste opet. Vulin pusiona, ni vojsku nije sluzio jer je medicinski nesposoban za vojsku, ali je nacistickim stavovima itekako podoban vladajucim strankama.
Osim Srbije
Problem je, što ako hoćeš da pjevaš u Srbiji, moraš pokazivati stav tipa "svi su krivi", kao Srboljubi Džinović, Varešanović, Dino Dinar Efendija Merlin, i lafo ništa ja ne znam Halid Bešlić. U osnovi ne smiješ pokazivati stav.