Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma vala drago mi ko god dobije dijete. Allah mubarek olsun
Cestitke, nek je zivo i zdravo
Nek im je živo i zdravo.Ali moram napomenuti kad su ga pitali kako ti se sestra zaposlila u Elektroprivredu,kaže pa radila u merkatoru pa bilo nekih turbulencija,kao dojadilo joj i samo tako po njegooj priči ušla u Elektroprivredu i dobila posao, ahaaa.Za brata ga pitali kako je dobio posao u Federalnom mup-u kod svog druga Aljoša Čampara,kaže da je najbolji bio u tračanju od svih kandidata, ahaaa.Po crvenim obrazima smo tad skužili da je sve slagao.
Hmmm zna ga Sema zavuci al ga ne zna izvući eeeeeee bravo Semaaaa😉😉😉
Je li ovo ona kojoj je žurio kući i ubio čovjeka nakon kur*vanja kod švalerke...
Cestitke roditeljima a maloj bebani puno zdravlja,sretno i bezbrizno djetinjstvo i dug zivot i svu srecu ovog svijeta. Ziva i zdrava bila 100 godina !!!
Ko je ovaj ?
Desetka svaka cast.
Čestitke ☺️
Masallah brate da bude hairli insallah
Još jedan policajac
masallah da bude ziva i zdrava
Čestitam,nek je živa i zdrava a ove negativne komentare treba brisati.
Čestitke. Da Bog ćerkici da zdravlja i oca da ima premijera
Mashallah, da bude hairli.