Odgovara na poruke
102

Senidah o Dini Merlinu: Nekad mu pišem, zove me hanuma

I. S.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Senidah Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, govorila je o saradnji i prijateljstvu s bh. muzičkim čarobnjakom Dinom Merlinom.

Na pitanje novinarke je li ga pitala da bude gost na njenom koncertu je odgovorila:

"Ja nemam smjelosti da ga pitam. On nikad nije bio ničiji gost. Ti si njegov gost, on nije tvoj gost."

Dalje je navela da je prijateljica i s Lepom Brenom i Dinom Merlinom.

"Nekad mu pišem: 'Šta radiš? Jesi dobro?'. Odgovara na poruke. Onda one zvjezdice šalje. Zove me hanuma i tako", rekla je za crnogorsku Televiziju E.

@adelamulic_

Senidah je za televiziju E otkrila da se privatno druži sa Merlinom i da često razmjenjuju poruke te da ne zove “Hanuma”. Na pitanje da li bi voljela da joj bude gost na prvom velikom koncertu koji će se održati 20. avgusta na Tašmajdanu istakla je da se ne usuđuje ni da ga pozove. #senidah #dinomerlin #viralvideo #crnagora #foryoupage #tiktok #ljeto2024 #crnagora #budva #sebidahdzaba #delija

♬ original sound - adelamulic_
Novinarka ju je zatim pitala hoće li snimati drugi duet. S obzirom na to da je pjevačica oduševljena Merlinom, itekako je raspoložena za dalju saradnju.

"Ja bih i pet i deset, ako može. Znači, album bih odradila", navela je.

Senidah je u više navrata istakla kako je Merlin njen muzički idol. Prije više od tri godine su objavili duet "Dođi". Spot su snimali u Sarajevu i Lukomiru, a režirala ga je slovenska režiserka Kukla.

"Mi se jako lijepo družimo, jako volim njen talent. To je potpuno novi brend, novo otkriće posljednjih godina za cijeli svijet koji razumije šta ona pjeva. Osvježila je scenu i vrlo je drugačija", izjavio je Merlin ranije.